top of page
1-EXTERIOR-DIA.jpg

Passivhaus

Des de Issi Costa Arquitecte portem més de 20 anys construint amb materials sostenibles com la fusta. Tot i així des de l'any 2021 ens hem començat a adaptar a la nova tendència de construcció eficient i sostenible, el PASSIVHAUS.

QUINS BENEFICIS APORTA?

Cuida el planeta

Construccions amb emisions de CO2 reduïdes o nules protegint el medi ambient.

Beneficis econòmics

Redueix la factura energètica per el baix consum obtingut.

Qualitat i diseny

Construccions amb un alt nivell de qualitat i un diseny estètic tot i els requeriments tècnics que es necessiten.

PRINCIPIS DEL PASSIVHAUS

foto1.png
foto4.png
foto3.png
foto5.png
foto2.png
  1. Aïllament tèrmic complet. En les passivhaus es pot arribar a triplicar l'espesor de l'aïllant tèrmic que s'aplica en les cases tradicionals. Això genera que la demanda d'energia disminueixi considerablement i no serà tant necessari l'instal·lació de sistemes de climatització.

  2. Hermiticitat al aire exterior. S'executa una prova de pressió (Blower Door test) on es verifica l'hermiticitat de la construcció. Aquest resultat ens permetrà conèixer la qualitat de la construcció i les filtracions d'aire que té. Al corregir-les conseguim segellar de manera correcte tots els espais per millorar l'eficiència.

  3. Portes i finestes d'alta qualitat i prestacions. La correcte colocació i ubicació d'aquestes és indispensable per mantenir l'hermiticitat de la casa. També s'ha de tenir en compte les diferents caracterísitiques a l'hora de realitzar el projecte.

  4. Reducció de ponts tèrmics. La transmissió d'energia es dóna en continuïtat per tota l'envoltant: façanes, cobertes i soleres i també es dóna a les cantonades, eixos, juntes, etc. per això s'analitza cada detall del voltant per garantir-ne la construcció correcta.

  5. Recuperació de calor mitjançant la ventilació mecànica. Requereix ventilació mecànica amb recuperació de calor per reaprofitar la temperatura de l'aire interior per preescalfar o refredar l'aire net entrant abans d'expulsar l'aire buidat a l'exterior.

PROJECTE PASSIVHAUS EN CONSTRUCCIÓ
3 HABITATGES UNIFAMILIARS AÏLLATS A EL MUNTANYÀ (SEVA)
PROMOTOR: HERITAGE REAL ESTATE, S.L.

bottom of page